Ikke kategoriseret

Personlig udvikling og åbningsreception

 

Halløj! – Lyder det egentlig gammelt at sige halløj? Jeg startede en sms til min far med “halløj” for et stykke tid siden, og han sendte så en bedstemor-emoji tilbage. Det er da ikke noget gamle mennesker siger. Er det?

Nå sidespor.. Som i måske ved er jeg blevet Forever Business Owner, hvilket vil sige at jeg sælger en masse lækre produkter indenfor bl.a. træning, kosttilskud og hudpleje, mange af dem baseret på aloe vera. Jeg er selv rigtig glad for mange af produkterne, og de er blevet en fast del af hverdagen herhjemme. Vi er super glade for dem – prøv bare at google “fordele ved aloe vera”, så forstår du hurtigt hvorfor. Nå, men i den anledning skulle jeg selvfølgelig holde en åbningsreception, så min familie, venner og bekendte havde mulighed for at komme og prøve/smage lidt af produkterne, kigge i kataloget og få nogle prøver med hjem. Lad mig bare være ærlig, jeg har ikke altid været super god til at være i centrum af noget, og slet ikke at skulle være “fortæller” eller at lære andre om noget. Men! Jeg er har udviklet mig rigtig meget de seneste år, og jeg er blevet så meget bedre til at komme ud af min komfortzone. Jeg har bl.a. været ude og holde foredrag (virkelig grænseoverskridende) og er generelt blevet mere udadvendt end jeg tidligere har været. Jeg skal dog ikke ligge skjul på, at jeg var en smule nervøs, men i virkeligheden var jeg faktisk mere spændt, og glædede mig rigtig meget til at vise folk, de produkter jeg selv er blevet rigtig glad for. Inden min åbningsreception skulle jeg have møde med en sød kvinde, som var interesseret i, at høre lidt om forretningsmulighederne inden for Forever. Kirk, Jasmin og Viktor var derfor sendt ud af huset for en stund. Efterfølgende kom de tilbage da min åbningsreception startede, og der kom mennesker lige fra start. Det var super hyggeligt. Jeg havde min søde mentor, Caroline, med mig, til at støtte mig og det var rigtig rart. Hun havde sin dejlige baby, Inga, med sig – hun er 4 dage ældre end Jasmin. De var så skønne sammen i kravlegården. Lå rigtig og hyggede sig! Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, og det var dejligt at se alle dem der kom og kiggede, både for nysgerrighedens men også for støttens skyld. <3 Så tak for jer!

   

I dag skal der hygges. I morgen står den nemlig på bryllup, imens Viggo hygger og overnatter hos farmor og farfar, og på mandag starter farmand på arbejde igen. Vi har haft tre dejlige ugers ferie sammen. Det er sjovt som ferieuger altid går dobbelt så hurtigt som almindelig uger. Mærkeligt.. Men det bliver nu også meget rart at komme tilbage til hverdagen igen. Jeg ved at det bliver dejligt for Viktor at komme i dagpleje igen – nu har han også været væk i 4 uger! Det bliver godt for ham. Kirk glæder sig også til at komme tilbage på arbejde. Han bliver altid lidt rastløs af at have ferie i tre uger (???). Jeg selv glæder mig til at skulle putte med Jasmin, helt alene, i stilhed og stene Netflix. Det er lang tid siden vi har gjort det! Jeg skal nok heller ikke kunne afvise, at der også bliver arbejdet lidt imens – det er jo heldigvis ingen sag når man nyder det. Så selvom det har været rart at få et break fra barselsdagligdagen og det at være alene med en baby konstant, så skal det helt sikkert blive hyggeligt.

 

Nu vil jeg smutte ud og nyde min familie. Hav en dejlig weekend!

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar