Giveaways, Home by K / Forever

Ny webshop + velkomstgave!

 

Som jeg tidligere har skrevet, er jeg blevet Forever Business Owner. I den forbindelse har jeg nu åbnet min nye webshop www.myaloevera.dk/alexandrakirk. Her finder du både kosttilskud, træningspakker, hud- og hårpleje, æteriske olier m.m. For at se priser på produkterne skal du oprette en konto. Alle mine kunder får desuden adgang til min “Forever VIP”-gruppe på facebook, som eksklusivt er for mine kunder. Her kommer der specielle rabatter, giveaways, bonustips og meget mere. Skriv derfor gerne dit facebooknavn i kommentarfeltet ved check-ud. Er vi ikke venner i forvejen, tilføjer jeg dig som ven så jeg kan tilføje dig i gruppen. Gruppen kan også bruges til at søge inspiration fra andre, stille spørgsmål eller hvad man måtte finde relevant.

Velkomstgave: Alle kunder som ligger en ordre inden weekendens udgang får en gratis Aloe Lips (læbepomade) med. Derudover får du også en vareprøve med på både Aloe Propolis Creme, Aloe Vera Gelly, Forever Bright Toothgel, Aloe Moisturizing Lotion og Aloe MSM Gel.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar