Mit lille madunivers

“Nå Alexandra, hvordan går det med den der træning?”

 

Øh.. Ikke så godt.. Som i, jeg har vist ikke trænet de sidste .. 4 uger? Hvorfor ikke? Vil i høre den dårlige undskyldning? Eller den ærlige version? Okay, vi starter med den dårlige undskyldning: jeg har simpelthen ikke haft tid. Kirk har jo haft ferie de sidste 3 uger, og ugen inden havde Viktor også ferie, og aftenerne har også bare været booket, så jeg har slet ikke haft tid.. – Og så har det været for varmt (vi har haft hedebølge – that must count for something!) Nu til den ærlige version: jeg har ikke prioriteret det. I dagstimerne har jeg valgt at prioritere at hygge mig med familien, hovedrengøre hjemmet, samle legetårn (okay det stod manden for, men jeg tog mig af børnene imens), male legetårn (det var mig), besøge familie osv. Aftentimerne efter børnene har været puttet, er blevet brugt på at arbejde, da jeg netop er startet som Forever forhandler. Det er ting der er blevet prioriteret i stedet for træningen, and to be honest, så ved jeg ikke pt hvornår min træning bliver prioriteret igen. “Nå, jamen har du så helt droppet dit vægttab og har givet op?” – Nej. Bestemt ikke. Jeg har til gengæld lagt stor fokus på min kost, og taber mig fortsat som følge heraf. Jeg har lært at der også er kalorier i ting uden tilsat sukker, og at det altså ikke betyder man bare kan spise løs af disse ting. Jeg er ikke striks med min kost. Jeg følger ikke en bestemt kur. Jeg er bare mere fornuftig omkring hvad jeg indtager. Jeg implementerer ofte Sense-måltider fordi jeg ved det virker. Men jeg gør det når det giver mening, og passer ind. Derudover sørger jeg for at spise fornuftigt, holder én ugentlig syndedag (hvor jeg stadig ikke går amok i slik), spiser mine Lean-piller på syndedage, og tænker derudover altid over ikke at indtage en masse kalorier i småspiseri (aka. snacks fordi man bare keder sig og har lyst til et eller andet…) Mit vægttab er altså stadig i fokus, men jeg har foretaget en livsstilsændring, og det viser sig altså selvom træningen udebliver. Jeg vil gerne igang med den igen på et tidspunkt, men lige nu prioriterer jeg blot at arbejde når børnene sover, og hygge mig med dem når de er vågner. Og den fordeling er jeg glad for lige nu. 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar