Ikke kategoriseret

I’m back!

 

Jeg har været væk fra bloggen i knap et år, men nu er jeg tilbage! Lige pludselig fik jeg motivation til at skrive igen, så jeg tænkte “hvorfor ikke?”. For et års tid siden mistede jeg motivationen. Det gik mest op i, at jeg skulle sørge for at skrive indlæg uden for mange dages pauser, der skulle hele tiden være relevante indlæg, indlæg som folk syntes var interessante, og det hele blev faktisk bare meget tidskrævende og noget der bare skulle gøres som en pligt.. Denne gang bliver det anderledes. Jeg laver indlæg når jeg har tid og lyst, og om det jeg har lyst til. Det skal være hyggeligt og sjovt! Jeg kommer til at blogge om mit familieliv på godt og ondt, om den forretningsmæssige del af mit liv, og om mit lille madunivers (og måske en giveaway eller to 😉 ). Jeg håber i vil følge med.

I kan også følge med her:
Privat instagram: _alexandrakirk
Mad-instagram: mitlillemadunivers
Facebook: Alexandra Kirk
Min Forever facebook: Forever Aloe Vera – Alexandra Kirk
Home by K facebook: Home by K

Ja, med alle de profiler og en blog er der sgu nok at holde styr på.. Men det er nu også okay.

P.S. Beklager de åndssvage reklamer. Bloggen skulle gerne blive reklamefri inden længe.

Hav en dejlig aften!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar