Mit lille madunivers

Chiagrød m. kokosmælk og bær

Chiagrød er blandt min fortrukne morgenmad. Den er hurtig og nem at lave, og med en baby på armen, er det helt sikkert et must i dagligdagen. Der findes utallige variationer af chiagrøden, og jeg veksler tit, så det ikke bliver for ensformigt. Her kommer opskriften på dagens morgenmad:

Til 1 pers:
– 2 spsk. chiafrø
– 1,5 dl. vand
– Ca. 75 ml. kokosmælk light
– Frosne jordbær og blåbær (på slum)
– 1/3 banan
– Topping af eget valg

Aftenen inden blandes chiafrø og vand i en skål. Sæt skålen i køleskabet natten over. Næste morgen røres den geleagtige masse rundt. Frosne bær, banan og kokosmælk blendes og røres efterfølgende sammen med chiaen. Top herefter med fx hakkede mandler, mørk chokolade, friske bær osv. 

Velbekomme!

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar