Familielivet, Lister, gode råd & guides

Ugens anbefaling: Fortæl bøger

Ugens anbefaling

Jeg er helt pjattet med Elma Van Vliet’s “Fortæl”-bøger. Det er simpelthen en genial idé med sådan en bog! Og derfor bliver det min anbefaling til jer i denne uge. Jeg har købt en til både min mand og jeg, til Viktors farmor og mormor. For det første elsker jeg selv, at skrive i sådan nogle bøger. I husker nok de populære vennebøger fra man gik i folkeskole? Dem elskede jeg at skrive i. Jeg hygger mig virkelig med at skrive alle mulige ting ned om mig selv. Men udover det, så synes jeg at disse bøger er så smarte, fordi man som barn, barnebarn eller oldebarn, kan sidde og kigge i disse bøger, og få en hel masse at vide, som man måske ikke ellers ville. På den måde er der heller ikke minder der går i glemmebogen, de bliver skrevet ned, og gemt, og kan altid findes frem igen. 


Bogen indeholder følgende kapitler:
– Barndom og familie
– Hverdagsliv
– Fester & traditioner
– Ferietid
– Skolegang
– Ungdomsliv
– Job og Karriere
– Kærester og kærlighed
– Børn
– Den, du er
– Vigtige erfaringer

Der er derfor et godt grundlag, for at få skrevet hele livshistorien ned, og givet videre til hvem der nu måtte finde det interessant. Jeg synes det er en rigtig sød idé, og en god gaveidé hvis man tænker, at det ville være rart at høre lidt mere om mors, mormors eller andres liv. ♥

 

 

Indlægget indeholder reklamelinks

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar