Lister, gode råd & guides, Mit lille madunivers

Ugens anbefaling: 5 gode apps

Jeg elsker selv at finde nye apps som jeg kan bruge til enten det ene eller det andet, så længe de er gavnlige. Så jeg har samlet 5 apps jeg synes er super gode og som kan bruges i hverdagen.App’en Budget er super god til at holde styr på månedens økonomi. Du indtaster dit samlede beløb for måneden (fx 4.000 kr). Hver gang du har været ude og handle, indtaster du det beløb du har handlet for, vælger hvilken kategori det hører ind under (fx café/take-away), og om det er et nødvendigt- eller luksuskøb. Du kan med fordel gemme dine bon’er, og føre app’en ajour om aftenen, så du ikke skal bruge tid på det, når du kommer ud af butikken. Ved brug af app’en får du et rigtig godt overblik over din økonomi, og dine købsvaner. Du holder styr på hvor meget du har brugt, og hvor mange penge du har tilbage til resten af måneden. Den giver desuden et indblik i hvor mange penge du rent faktisk bruger på luksusting, og hvor meget du bruger på nødvendigheder. Det kan også blive en god motivation for at spare mere. Derudover får du også en række tips til hvordan du laver en madplan, undgår impulskøb, sparer penge og meget mere.Snapseed er en perfekt billederedigeringsapp til dig der gerne vil gøre dine instagrambilleder lidt mere lækre inden du ligger dem op på de sociale medier. App’en har en hav af forskellige redigeringsmuligheder, og den er super nem at bruge. Den kan absolut anbefales og er helt sikkert blevet min yndlings billederedigerings-app!Jeg kan umuligt være den eneste der aldrig har styr på hvad jeg egentlig har liggende i fryseren, og de fleste af tingene ender med at ligge der så længe, at jeg i sidste ende alligevel må smide det ud. Det er her denne app kommer ind i billedet. Den er nemlig genial hvis man vil undgå lige netop dét. Med app’en kan du faktisk både holde styre på indholdet i din fryser, dit køleskab og dit almindelige skab. Jeg bruger den nu kun til at skabe overblik over min fryser, men det kan du gøre op med dig selv, hvad der passer dig bedst. App’en giver dig mulighed for at tilføje en madvare og angive mængde samt hvor lang tid det kan holde sig. Når du har taget en vare op ad fryseren, sletter du den fra din liste. På den måde kan du hele tiden holde styr på hvad du har liggende, nemt og hurtigt.Testuniverset giver dig mulighed for at se de seneste tests indenfor en hel masse kategorier. Under kategorien “Børn” kan du fx se tests på ammeindlæg, babyalarmer, bleer og meget mere. Under kategorien “Elektronik” kan du se tests på højtalere, fitnesstrackere, kameraer og meget mere. Der er altså mulighed for at blive klog på en hel masse forskellige produkter, og det er helt sikkert også noget der er relevant for dig. Hver måned kommer der flere nye tests som du kan læse om.


App’en Tiendeo er perfekt til dig der gerne vil spare penge, men ikke vil have postkassen fyldt med reklamer. Her får du nemlig mulighed for at læse alle tilbudsaviserne, også dem som normalt ikke kommer i postkassen. På den måde har du også mulighed for at finde alle tilbuddene og kan ligge en madplan når du sidder i toget eller bussen på vej til eller fra arbejde. 

 

Jeg håber i at kan bruge mine forslag. Det er i hvert fald apps som jeg selv har glæde af i hverdagen. ♥

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar