Home by K / Forever

Sådan gik mit foredrag

I dag var jo dagen hvor jeg skulle afholde mit første foredrag, foran en innovationsklasse på HHX. Jeg har været super spændt og en smule nervøs. Men jeg tænke – det skal nok gå, jeg har styr på det! Og det havde jeg. Det gik heldigvis super godt, og det gør kun at jeg helt sikkert har mod på det igen en anden gang. Normalt når jeg skal til eksamener, er jeg død-nervøs! Især fordi jeg op til eksamensdagen går og spekulerer rigtig meget på hvor nervøs jeg er, og hvad der kan gå galt. Men med dette foredrag var det helt anderledes. Jeg skubbede alle de nervøse tanker væk, og sagde til mig selv, at jeg havde styr på det. Og det havde jeg også, og jeg var faktisk slet ikke nervøs da jeg trådte ind i lokalet. Det var en fed oplevelse, og jeg er sikker på at jeg har fået mindst lige så meget ud af det som eleverne har! Jeg håber helt sikkert at det er noget jeg kan gøre igen i fremtiden. Det er så dejligt at se engagerede unge, som finder iværksætteriet interessant. Det giver en super god dialog efterfølgende, og er mindst ligeså fedt for mig.

Nu vil jeg snart tage mig et dejligt langt og varmt bad og så smutte i seng – og glæde mig til weekend imorgen!

P.S. Har i husket at deltage i min giveaway? Jeg trækker en vinder imorgen, så hvis du vil nå at være med, så deltag her.

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar