Ikke kategoriseret

Min nye blog!

Så jeg har altså lavet en ny blog. Jeg bloggede tidligere på www.enmorsperspektiv.dk men nu besluttede jeg mig altså for, at jeg ville være en del af et bloggernetværk. Som i kan se har jeg også ændret navn. Jeg blev lidt træt af jeg var lidt låst i mor-delen, da det ligesom var det der lå i navnet, og jeg ville rigtig gerne have mit iværksætteri mere ind over bloggen, og generelt være mere fri til at skrive lidt om alt. Så den her blog kommer altså til at handle om mit liv allround. Der vil stadig være mor-indlæg, og mine tidligere indlæg med gratis babypakker, den store indkøbsliste m.m. ligger jeg også ind. Men derudover kommer jeg også til at skrive om mit iværksætteri og de projekter jeg har gang, og flere aspekter af mit liv. Det kan være der kommer flere kategorier med tiden. 

Jeg håber i vil tage godt imod min nye blog og følge med.

Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar