Home by K / Forever

Har du set?

 

Som billedet så fint indikerer, så søger jeg ambassadører på instagram for Home by K. Som ambassadør modtager du nogle plakater som du selv vælger. Hvor mange billeder du skal ligge op og hvor tit, kommer an på hvor mange plakater vi finder til dig. Og dette afhænger selvfølgelig af hvor meget vægplads du har. Selvom du kun har plads til en enkelt eller to, er du stadig velkommen til at ansøge! De billeder vores ambassadører ligger på instagram vil vi bruge til reklame på de sociale medier, og på vores webshop. Vil du gerne være ambassadør? Så skal du lave en collage med billeder fra dit hjem samt billedet ovenover (find det evt. på instagram). Lig collagen op på din instagram (din profil skal være offentlig), brug hashtagget #ambassadørhomebyk og tag @homebyk.dk på billedet. Jeg finder de kommende ambassadører i løbet af de næste par uger. Jeg glæder mig til at se jeres bidrag!

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar