Home by K / Forever

Forbereder mit første foredrag

 

For et par uger siden blev jeg kontaktet af en gammel bekendt. Hun går nu på HHX i innovations klassen, og hun skrev at hende og hendes lærer havde snakket om mit firma Home by K. I den forbindelse ville de gerne høre mig, om jeg havde lyst til at komme og give et foredrag for klassen, omkring det at være iværksætter og starte virksomhed osv. Til at starte med vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle svare. Jeg vidste ikke helt hvordan jeg ville have det med at stå og snakke foran en gruppe fremmede mennesker. Alligevel svarede jeg ja. Det var jeg sguda nødt til! Det ville være en fed mulighed, og det ville nok være godt at få skubbet lidt til nogle grænser. Og det ville da være fedt hvis jeg kunne inspirere nogle andre mennesker. Så jeg gik i gang med undersøge lidt om hvordan man holder et godt foredrag, og gik så ellers igang med at planlægge. Jeg besluttede mig for at jeg ville skrive alt ned, som jeg ville sige. Ligesom en stil. Ud fra det kunne jeg så lave små stikord. Nu har jeg øvet og øvet det, og jeg håber på at det kommer til at gå godt! Foredraget er på torsdag, og i får selvfølgelig en opdatering på hvordan det gik. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at blive god til at holde foredrag. Jeg tror faktisk det kunne være fedt hvis det var noget jeg kunne lave mere af i fremtiden. Jeg elsker at udvikle mig, og hvis jeg kunne få skubbet til nogle grænser, så jeg fik det bedre med at stå og tale foran fremmede mennesker, så ville det være skønt. Min største udfordring er helt sikkert min nervøsitet. Men jeg har fået at vide, at jeg ser rolig ud udenpå, og at man slet ikke kan mærke det kaos jeg føler inden i. Det håber jeg også er tilfældet på torsdag! Selvfølgelig vil man lave fejl i starten. Men så kan man også lære af dem og bliver bedre!

Wish me luck!

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar